Tervetuloa Leppävirralle! Täytä tästä asuntohakemus ja hae Leppävirran Kiinteistö Oy:n ja Kiinteistö Oy Leppävirran Majurinpellon asuntoja. Uusi kotisi voi olla muutaman klikkauksen päässä :) Meillä on vapaita asuntoja! Katso lisätietoja alla olevista vapaista asunnoista klikkaamalla osoitetta. 

                                                                                                                                                                                       

Saunalliset kolmiot:Karlvikintie 4 B 9 , Saviportintie 1 A 2 , Saviportintie 1 A 3 Kaksioita keskustassa: Savonkatu 20 C 16 , Savonkatu 12 A 3 , Savonkatu 12 B 14  Saunallinen kaksio: Osmajärventie 36 D 8  Halmetie 4 kohteessa paljon vuokrattavia asuntoja edullisesti: Yksiö: Halmetie 4 A 3  , Kaksio: Halmetie 4 B 11 Neliö: Halmetie 4 A 8 Iäkkäille suunnatut asunnot ja inva-asunnot : Savonkatu 4 B 10 Kalustetut asunnot: Savonkatu 12 B 11, Halmetie 4 A 5 

Kaikista vapaista asunnoista ei ole ilmoitusta netissä, joten laittamalla hakemuksen voimme tarjota sinulle myös muita kuin yllä olevia asuntoja.

Ota yhteyttä: toimisto(at)leppavirrankiinteisto.fi tai soita meille 044-7975596

Asukasopas » Häiriöilmoitus

Häiriöilmoitus

Mikäli naapurisi häiritsee kotirauhaasi, voit jättää asiasta kirjallisen ilmoituksen. Tällöin taloyhtiö voi myös puuttua asiaan ja antaa häiritsijälle huomautuksen tai varoituksen.

Voitte palauttaa oheisen lomakkeen täytettynä ja allekirjoitettuna LKOY:n isännöitsijälle, vuokrasihteerille tai alueesi kiinteistönhoitajalle. Alla olevasta linkistä klikkaamalla voit tulostaa ilmoituksen itsellesi täyttämistä varten.

Häiriöilmoituslomake.pdf

Kirjoita lomakkeeseen vähintään:

  • Häiriön aiheuttaja(t)
  • Häiriöajankohta
  • Tarkka tieto häiriön laadusta
  • Ilmoittajan tiedot sekä muut asiasta tietävät

Emme huomioi  nimettömiä ilmoituksia enkä puhelimessa tehtyjä ilmoituksia.